phone +32 (0)476 91 80 70

Ervaringen van cliënten

format_quote
star
star
star
star
star

Gemasseerd worden door Hans is een totaal ervaring: krachtig en toch zacht werd ik van kop tot teen los en leeg gemaakt van alle spanningen en blokkades. Ik voelde mij gans herboren, ook dankzij de intense geuren van de verschillende oliën, aangepast aan mijn type. Een tijd lang helemaal uit de band, zonder woorden, zonder gedachten, alle zintuigen en gevoelens op scherp, heerlijk!

Raf, 21/4/22

format_quote

Vele jaren verloochende ik mezelf. Ik was geblokkeerd. Ik kon niet meer leven. Dankzij Ayurveda en Ho’oponopono kan ik iets veranderen aan de manier waarop ik denk en leef. Nu voel ik me rustiger en tevreden. Ik kies nu de richting van mijn hart, die liefde is. Daar put ik vreugde uit. Dat maakt me gelukkig. Ik leer opnieuw van mezelf houden. Ik geniet. Ik laat gemakkelijker dingen los en vertrouw op wat komt. Ik vind mijn weg. Els

Els - 20/02/2022

format_quote
star
star
star
star
star

Op aanraden van Hans zelf ben ik langsgegaan voor spirituele ondersteuning. Zonder verwachtingen en met een open hart ben ik er heen gegaan. Ik kan niet precies zeggen wat het heeft gedaan maar het heeft in ieder geval heel veel in gang gezet. Ik voel me beter en meer mezelf dan ooit en daar ben ik heel dankbaar voor. Bij deze raad ik iedereen aan die hier nieuwsgierig naar is om het gewoon te doen want ik vond het echt de moeite! Hans stelt je op je gemak en laat je helemaal tot rust komen, maakt niet uit waarvoor je gaat, ik voel mij elke keer herboren als ik bij hem naar buiten ga. Dankjewel!

Sanne Moonen uit Neeroeteren

format_quote
star
star
star
star
star

GETUIGENIS 'Spirituele ondersteuning met energetische middelen': Dit bracht me subtiele, maar tegelijk ook zó waarneembare gevoelsveranderingen. Ik zit veel beter in mijn vel en sta meer in mijn KRACHT. Ik ervaar heerlijk vaak een glimlach op mijn gezicht, een zachte kracht, acceptatie, diepe dankbaarheid. Maar ook concreet en overduidelijk bracht het ondersteuning en zelfs NIEUWE WENDINGEN in mijn leven - de wendingen waar ik om gebeden had! Heel straf. Ik ben weer omringd door goeie vibes en zit in een opwaartse FLOW. Ik ben hoopvol over de toekomst. Verder is het aan mijzelf wat ik er nu allemaal mee doe. Maar wat een ENORME 'STEUN IN DE RUG' is dit! Eindelijk wind mee! Zo blij! Ook mijn DAADKRACHT is terug, en hoe! Plots ben ik weer dingen aan het doen - zonder 'trekken en sleuren'! Wat eerst als een veel te grote opgave voelde, daar ben ik nu plots al aan bezig zonder dat ik het zelfs doorheb. 'ALLESOMVATTEND' is een gepaste samenvatting voor wat deze ondersteuning mij bracht.

Marijke S.

format_quote
star
star
star
star
star

Mijn bevindingen met ‘Ananda Ayurveda’ (en met ayurveda in het algemeen) zijn heel positief: ik sta veel dichter bij mijn eigen lichaam en voel aan hoe emoties daarin sommige functies kunnen blokkeren of juist vrijmaken mijn hartkloppingen zijn sterk geminderd ik geniet nu volop van lekker en evenwichtig eten. Vroeger had ik de neiging om teveel te eten en dat is nu weg. De behoefte aan koffie en gesuikerde dingen is verdwenen. Ik word als vanzelf geleid naar de ‘juiste’ voeding en dat voelt heel prettig.

Linda Meersman

format_quote
star
star
star
star
star

De kinesist vertelde me dat mijn klachten ook zouden verminderen als ik mijn voeding aanpaste. Ik wou er graag meer over weten en maakte een afspraak met Hans. Hij vertelde me over Ayurveda, een oosterse geneeswijze die vooral met kruiden werkt. Het is bedoeling dat je lichaam in balans is. Als je klachten hebt, is dat omdat er een onevenwicht is. IK had al een jaar last van krampen in de onderbenen en altijd ’s nachts. Vooral door mijn voeding aan te passen heeft Hans ervoor gezorgd dat mijn lichaam meer in balans is en dat ik me goed voel. Maar als je je voeding terug verwaarloost, komen ook de klachten terug. ’t Is ongelooflijk, hoe snel mijn lichaam nu reageert als ik verkeerd bezig ben. Ik ben me veel meer bewust van mijn voeding en de invloed op mijn lichaam. Ik was al een tijdje in de menopauze en had veel last van opvliegers . Enkel door een bepaald kruidenpreparaat te nemen, is dat nu onder controle. Dat maakt het leven zoveel aangenamer. Soms moet je meerdere kruiden uittesten om te voelen welk het meest effect heeft.(constipatie). Hans probeert ook regelmatig de dosis af te bouwen. Voor mij is het belangrijkste dat op een natuurlijke manier via kruiden en voeding je problemen zowel lichamelijk en/of mentaal opgelost worden. Ik ben opgelucht dat ik terug in balans ben, geen klachten meer heb of dat het onder controle is ( in het geval van de menopauze). Ik kan er weer tegen en voel me fantastisch dankzij Hans . Van harte dank je wel.

Fabienne uit Kessel-Lo

format_quote
star
star
star
star
star

Nee, "Ayurveda" is een totale lichaamsmassage, te beginnen bij het hoofd, bijzonder zacht en attentvol . Daarna volgt de rug op de massagetafel; van de schouders tot de onderrug en terug, met één grote beweging; met tussen de handen en je huid : een laagje heerlijk warme ,persoonlijk aangepaste massageolie. Dan nog even alle wervels aan toetsen om de blokkades op te sporen . Deze krijgen een extra beurt. En zo wordt je ganse lichaam , van rug naar buik, van hoofd tot aan je tenen , aangesproken. Na een uur stevig werken van Hans, krijg je rust. Wat een zaligheid; heel je lichaam is doorbloed, je geest ontspannen ; wat mij steeds het geluksgevoel geeft : één geheel te zijn . Alles is duidelijk met elkaar verbonden en wordt als een meanderstroom gevoed. Als " herboren " keer ik huiswaarts ; opgelucht, " heel " gelukkig en boordevol energie. Bedankt Hans, M.

M.

format_quote
star
star
star
star
star

Beste Hans, De massage laat je gewaarworden hoe wonderlijk wij rond "onze bones", ons skelet gebouwd zijn. Jouw massage liet mij voelen dat dit skelet nodig is, de verbinding maakt, om hier op aarde te kunnen vertoeven. Ze liet een diepgaande aardse, gecenterde en stevige nasmaak na... zoals je zelf zo mooi zei: ons lichaam is ons grootste orgaan. Een "nuchtere" en "weldoende" verbinding met moeder aarde, een eerbetoon... Ik voelde rust, erkenning, ruimte en dit in "vaste" materie. Ik dank je voor de bijzonder fijne ontmoeting, ik ben blij!

Anoniem

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor de goede behandeling (Abhyanga + Swedana) Het heeft me echt deugd gedaan. Ik was volledig ontspannen en heb deze nacht heel diep kunnen slapen. Het geeft me het gevoel dat mijn lichaam helemaal gezuiverd werd. Ik zal zo’n behandeling zeker nog blijven doen.

Mdp – Heverlee

format_quote
star
star
star
star
star

Na een verkeersongeval met een gebroken/ontwrichte schouder en een huidtransplantatie op mijn linker onderarm ging ik op zoek naar alternatieve geneeswijzen. Ik had al langer in contact willen komen met Ayurveda maar dat was er nog niet van gekomen. In mijn zoektocht op het web kwam ik op de site van Hans terecht en zijn thesis over de ziekte van Parkinson leek mij zeer degelijk. Vandaar een afspraak gemaakt om eens te zien of Ayurveda ook voor mij dienstig zou kunnen zijn in mijn helingsproces. Bij het eerste consult werd niet enkel mijn schouder bekeken maar mijn ganse lichaam. Eigenlijk ook wel logisch want alles hangt aan en werkt met elkaar. Ik kreeg een olie voor mijn schouder die de doorbloeding bevorderde en dat werkte effectief onmiddellijk. Mijn manuele therapeut kon niet begrijpen dat ik zo snel evolueerde. Verder kreeg ik ook kruiden om mijn ganse lichaam terug in balans te brengen. Door mijn ongeval en waarschijnlijk ook door oververmoeidheid was deze totaal verstoord. En ook hier kon ik vrijwel onmiddellijk verbetering merken. Mijn bekkenbodem ontspande zich meer, mijn erectieproblemen verminderde en mijn leven werd een stuk lichter. Ook de hardnekkige psoriasis op mijn borststreek verdween met de trouwens heerlijke neemzeep. De voedingsadviezen die Hans mij gaf, ben ik gaan opvolgen en ik kreeg er meer energie door en werd rustiger. Zelfs mijn zelfvertrouwen kreeg terug een boost en ik accepteerde voor het eerst mijn leerproces in mijn leven. Na een goede negen maanden zijn we de kruidenpreparaten gaan afbouwen en nu volg ik nog enkel de voedingsadviezen. Af en toe zondig ik eens en als het bij een keer blijft dan merk ik er niets van maar als ik het enkele malen achter elkaar doe dan merk ik terug een achteruitgang. Maar nu zijn deze adviezen ook niet meer dwingend omdat ze deel geworden zijn van mijn eetgewoonten. Ik ben ontzettend blij dat ik Hans op mijn levenspad tegenkwam. Hij heeft mij terug de kracht gegeven om voor mezelf op te komen en ook om naar mezelf te kijken en te luisteren wat mijn lichaam mij te vertellen heeft. Hartelijk dank daarvoor Hans. Mocht u de eerste stap naar Hans overwegen, ik kan het alleen maar aanbevelen.

Johan

format_quote
star
star
star
star
star

ADHD Een half jaar geleden kreeg ik te horen dat ik ADHD had. Mijn mama en papa wilden me geen relatine laten slikken. Te veel kans op bijwerkingen. Maar ik kon me niet concentreren in de klas. Heel moeilijk om mijn aandacht ergens bij te houden. Het is alsof er steeds een soort ruis is die me afleidt. Ik heb het dan niet gehoord als er wat uitgelegd wordt. Ik kan er niet veel aan doen, het lukt gewoon niet. Bij het minste ben ik niet meer aan het opletten, ik heb ook alles gehoord, als er iemand kucht of een potlood laat vallen in de klas dan ben ik helemaal afgeleid. Toen zijn we op afspraak geweest bij Hans. In het begin was het een beetje raar, ik moest elke morgen een drankje drinken met een rare smaak en 's avonds nog eens en dan nog poedertjes die mama tussen mijn eten moest mengen. Na enkele dagen wende het wel. Ik ben verschillende keren helemaal ingesmeerd met olie, ook dat was een beetje wennen want de olie moest er tot 's avonds opblijven. Nu zijn we 2 maanden verder. Ik ben kalmer, zit minder te trappelen en wat vooral leuk is dat ik beter kan opletten in de klas. Ik kan beter studeren en haal betere punten. We gaan nog een tijdje verder doen met de behandelingen, want het kan nog beter. Top dus!

Robbe (11jaar)

star
star
star
star
star

Dezelfde dame die mij het boek van Deepak Chopra balans in je leven tipte. Zei me dat er bij mij in de buurt een Ayurvedisch therapeut zat! Een voedingsadvies voor mij was dus absoluut iets wat ik wel bij een ayurvedisch therapeut wilde vaststellen. De afspraak bij Ananda Ayurveda was zo gemaakt! Hans Laureyssen is Ayurvedisch therapeut en heeft een praktijk in Oud-Heverlee en in Antwerpen. Lees de volledige ervaring hier: https://holistiksite.wordpress.com/2017/08/

Yvon Tilmans

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x