phone 0476 91 80 70

Frequentiebehandeling BCX-Ultra

Rife technologie, BCX Ultra 

Vanaf januari 2017 ben ik van start gegaan met de BCX Ultra.Dit toestel werkt met Rife technologie. Op een gerichte manier worden voorafbepaalde frequenties door het lichaam en de cellen gestuurd met de bedoeling ondersteuning te geven om bepaalde problematieken te verbeteren.

Deze techniek ziet er veelbelovend uit om ondersteuning te geven bij tal van aandoeningen waarmee ik in de praktijk dagdagelijks te maken krijg: Parkinson, ADHD, huidproblemen, slapeloosheid, toxines, gewrichtsproblemen, fibromyalgie, depressie, PMS, Menopauzale klachten enz.

Het gaat om bijkomende energetische ondersteuning, Rife technologie geneest geen ziektes en kan nooit als vervanging van de medische benadering worden gezien.

Hoe werkt deze techniek?
Met frequentietherapie werk je steeds op één welbepaalde problematiek.
Je neemt plaats op een stoel en zet je voeten op geleidende metalen plaatjes, en neemt met je handen koperen electroden vast (of in glas bij bepaalde behandelingen).
Vervolgens wordt een programma opgestart, waarbij achtereenvolgens welbepaalde frequenties door je lichaam worden gestuurd die als doel hebben een bepaalde problematiek te verbeteren.
Voor elk probleem zijn dit andere frequenties.
De duurtijd van de behandeling, de intensiteit, en het aantal behandelingen wordt besproken. Prijs:

De prijs van een BCX-sessie is 10€ + 50ct/minuut

Wettelijke bepaling: 

Frequentietechnologie is een techniek die reeds gedurende 10-tallen jaren proefondervindelijk werd verfijnd.
Wij claimen niet dat deze techniek ziektes kan genezen, er wordt ondersteuning geboden bij de problematiek.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x