phone +32 (0)476 91 80 70

Covid-19 vaccin ontstoring

Naast fysieke effecten, mogen we de energetische verstoringen door het Covid-19 vaccin niet onderschatten. Door het Covid-19 vaccin te ontstoren in het energetische veld, worden ook de fysieke gevolgen geminimaliseerd. De behandeling kan zowel in de praktijk als op afstand worden uitgevoerd.

Ontstoring van het Covid-19 vaccin

De laatste maanden krijg ik in de praktijk meer en meer cliënten die ongewenste effecten ondervinden van de diverse Covid-19 vaccins. Als we eerlijk zijn, weten we niet welke effecten de nieuwe mRNA technologie op termijn zal hebben op onze gezondheid.

Er kunnen verschillende bijwerkingen optreden na vaccinatie: myocarditis en pericarditis, kortademigheid, hoofpijn, koorts, verstoring van de menstruatiecyclus, algemene malaise, je niet meer jezelf voelen, plotse verergering van bestaande condities, ...
Naast fysieke effecten, mogen we de energetische verstoringen niet onderschatten. Het laatste jaar werk ik meer en meer energetisch op het zelfhelend vermogen van mijn cliënten. Ik merk op dat bij bepaalde mensen het energieveld verstoord is na vaccinatie tegen Covid-19.

Dat inspireerde mij om de opleiding Vaccine Clearing Protocol te volgen aan de Neo Shamanic Society.

Ik behaalde mijn getuigschrift na het indienen van verschillende volledig uitgewerkte case studies. In 4 van deze case studies paste ik het volledige protocol toe op cliënten die 1 of meerdere Covid 19 vaccins kregen toegediend. Hieronder kan je enkele reacties lezen.

De bedoeling van de procedure is om je energetisch systeem te resetten, zodat de verstoringen van het Covid-19 vaccin je energieveld niet langer belasten. Je kan je energieveld zien als een soort mal waarin je fysieke lichaam zich bevindt.
Het ontstoren van het energieveld kan de fysieke effecten van het Covid-19 vaccin beïnvloeden. Deze energetische procedure is weliswaar geen medische behandeling. De medische behandeling van klachten is uitsluitend de bevoegdheid van de behandelende arts.

Energetisch werk is zeer intuïtief en ik voel aan wat er nodig is in jouw energieveld, rekening houdende met jouw klachten. Binnen de essentiële stappen die worden gerespecteerd, is er voldoende ruimte om de aandacht toe te spitsen op de zones in jouw energieveld die daar het meeste behoefte aan hebben.
Elke behandeling is dus uniek en afgestemd op jouw noden en klachten.

Wat gebeurt er bij de ontstoring van jouw energieveld?

De procedure bestaat uit verschillende stappen:

 • Voorbereiding: energie in de chakra’s wordt bekeken, de prioriteiten bepaald, je energetische veld wordt voorbereid om de energetische behandeling te kunnen ontvangen
 • Zuiveren van de chakra’s: we merken dat na de vaccinatie energetische balast achterblijft in je energetisch systeem, deze wordt verwijderd
 • Structureren van de chakra’s: ook de structuur en de draairichting en de opbouw van de energiepunten in je lichaam kan verstoord zijn, ook dit wordt terug op orde gezet
 • Er wordt gewerkt met kleuren om energetische ballast verder te verwijderen, de chakra’s terug zacht en soepel te maken om deze vervolgens te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Er wordt gewerkt met transformerende energie om het belastende proces dat door het Covid-19 vaccin werd geïnduceerd terug te draaien.
 • Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd
 • Afsluiting van de behandeling

Hoe verloopt het traject?

 • Kort gesprek vooraf (10-15min): bespreking van je klachten, toelichting procedure
 • Voorbereiding (10-15min)
 • Procedure ontstoring (ongeveer 1u – meer uitleg hieronder)
 • Integratie (15 min): je blijft nog even rusten om de behandeling te laten doorwerken
 • Korte bespreking (15min): na afloop hebben we een korte bespreking, jij kan delen wat je hebt ervaren, ik licht toe wat ik tegenkwam tijdens de behandeling (dat laatste wordt vastgelegd in een geluidsopname, zodat je het later kan herbeluisteren).

Behandeling in de praktijk of op afstand?

De behandeling kan zowel ter plaatse in de praktijk als van op afstand gebeuren (remote).
Zie FAQs voor hulp bij je keuze.
Bij een behandeling vanop afstand hebben we de gesprekken via WhatsApp.

Tarief:

175€ voor het volledige traject

Behandeling aanvragen:

info@ananda-ayurveda.be
0476918070

Annulatievoorwaarden:

Tot 48u voor de consultatie kan u de afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen.
Tot 24u voor de consultatie kan u de afspraak annuleren of verplaatsen, een kost van 20€ kan worden aangerekend.
Binnen de 24u voor de consultatie, of wanneer u niet komt opdagen zal de volledige prijs van de consultatie worden aangerekend.
Voor de annulatievoorwaarden worden enkel werkdagen (ma-vr) in aanmerking genomen.

FAQs

 • Kan ik deze behandeling aanvragen voor iemand anders?
  Dat kan, maar deze energetische behandeling gebeurt NOOIT zonder toestemming van de betrokkene.
  Ik vraag een schriftelijke toestemming van de betrokkene.
  Er zijn uitzonderingen: kleine kinderen, personen die niet wilsbekwaam zijn, …
  In dat geval zal ik vooraf verbinding maken met het energieveld van de betrokkene en invoelen of de behandeling toegestaan en verantwoord is.
 • Zijn alle effecten van de behandeling onmiddellijk voelbaar?
  Nee, het duurt een 3à4 dagen om alle effecten van de behandeling te laten integreren.
 • Kan ik deze behandeling combineren met andere energetische behandelingen?
  In de week na deze behandeling kan je best geen andere energetische behandelingen laten toepassen.
 • Hoe kan ik mezelf goed verzorgen na de behandeling?
  Drink veel lauw of lichtjes opgewarmd water, zo worden afvalstoffen beter afgevoerd.
  Neem voldoende rust, maak een wandeling, blijf bij jezelf.
  Neem een bad met natriumbicarbonaat, Himalayazout of epsomzout, om toxines af te voeren.
 • Is een behandeling in de praktijk beter dan van op afstand?
  Nee, dit werkt even goed.
  De keuze hangt dus helemaal af van jouw voorkeur.
  Verkies je het comfort van je eigen thuis of kan je moeilijk verplaatsen; kies dan voor een behandeling op afstand.
  Vind je fysieke aanraking belangrijk om contact te maken met je lichaam of is er minder risico dat je wordt gestoord; kies dan voor een behandeling hier in de praktijk.
 • Word ik aangeraakt tijdens de behandeling?
  Bij de behandeling ter plaatse wel, bij de behandeling op afstand uiteraard niet.
  Je kan best soepele kleding dragen (trainingspak).
 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
  Er is slechts één behandeling nodig.
  Indien je gaat voor een booster dan dient de behandeling wel te worden overgedaan.
 • Gebeurt de behandeling in stilte?
  Er wordt een geluidsbestand met achtergrondmuziek gespeeld, die een helende werking heeft, speciaal ontworpen door de Neo Shamanic Society voor deze Covid-19 clearing procedure.
  Je kan het bestand verkrijgen op eenvoudige vraag, zodat je het na de behandeling nogmaals kan beluisteren. Bij behandeling vanop afstand wordt dit op voorhand doorgestuurd.

Ervaringen van cliënten

The second dose of the Covid-19 vaccine almost left me physically and mentally crippled for a month. I felt an excruciating pain all over my body, especially in my plantar, knees and lower back and mentally anxious despite my daily yoga practice. I felt something inside me that did not belong to me. After a period of time and with the help of yoga and Ayurveda supplements I was coming back to be myself, but still, I felt I was losing flexibility and I couldn't figure out the reason for this sudden lack.
That was when I learned about The Covid-19 Clearance Vaccine Protocol from Hans, and the most important thing; It could be done remotely.
My health has so dramatically improved after Hans worked with me that I could feel it two days after the treatment when I went to my yoga practice and all of the sudden I have regained mostly all of my flexibility. Furthermore, my vision has improved dramatically, to the point where I no longer need to wear glasses while driving.
I am still following Hans's instructions and feeling better and better by the day.
Forever gratefully to this dedicated, beautiful soul, healer and wise man. This has been a life changing experience for me.

Hilda Roznovsky. Dallas, Texas-USA

------------------------------------------------------

Ik had niet de intentie om mij te laten vaccineren, maar heb mij toch laten overhalen om het wel te doen voor verschillende redenen. Kort nadien overheerst een gevoel van spijt en realiseer ik mij dat dit vanuit een verlangen om zuiver te zijn, is. Ik vertel Hans dat ik daar hartzeer bij voel. Deze kans om mij energetisch te laten reinigen, stemt mij heel dankbaar.

Eenmaal liggend op de tafel voel ik al beweging bij de eerste aanrakingen, beginnend bij de voeten. Bij het navelpunt schieten pijnlijke scheuten door naar de linker borsthelft. Ik geef dit aan en daar wordt meteen extra aandacht aan besteed. De warme aanrakingen voelden heel helend en er was een intense beweging in mezelf. Vooral bovenaan het hoofd had de sterkste uitwerking. Op het einde van de sessie voelde het alsof mijn hart werk ingedrukt, ook daar werd zorg aan besteed. De hele sessie was ik in mezelf gekeerd. De muziek, speciaal voor dit protocol gecreëerd, was heel krachtig en er werd emotioneel veel losgemaakt. Dit alles ervoer ik vanuit overgave aan het ritueel. Het voelde voor mij heel zuiver aan, omdat Hans handelt vanuit een behoefte aan integriteit en harmonie.

De eerste uren erna voelde ik veel beweging in mezelf, die wat onprettig voelde. Mijn vertrouwen was groot, dat alles goed komt. Effectief halfweg de namiddag kreeg ik het gevoel dat mijn lichaam zich aan het resetten was, waardoor een intense vermoeidheid mij overviel en ik rust in mezelf voelde terugkeren.

De dag erna kreeg ik een 'blissful' moment, van totale vreugde en innerlijke vrede. Sindsdien ervaar ik een innerlijke rust en vreugde die mij door de dag leidt. Ik was vol vertrouwen voor de healing die Hans zou uitvoeren en dit was een heel intens proces geweest. Meer dan ik had verwacht. Mijn dankbaarheid is groot.

Lutgart

-----------------------------------------------------

I decided to participate in the vaccine clearing protocol as I noticed certain changes in my body ever since I got vaccinated, more specifically changes in my menstrual cycle. Overall I didn’t feel very well, yet I couldn’t lay my finger on it.

The experience of the clearing protocol was intense and had a deep transforming effect on me. I felt deeply connected to and highly aware of my body during the session and clearly experienced the physical blockages and stagnant energy in my 2nd chakra to the point where I even felt physical discomfort in that area and in my head, as if I would get hit by a major migraine attack. Yet, after a little while, I felt some movement, slowly clearing these blockages, dissolving them into countless small pieces before leaving my system. Nevertheless, I was happy when the session ended, as my body felt a little overwhelmed by this experience and “hard work”.

I slept very well that night without any discomfort. The weeks after the clearing protocol I noticed subtle shifts in my body, restructuring what needed to be restructured. My menstrual cycle slowly began to normalize and it now is once again how it was before my vaccination. Moreover, I feel lighter and more balanced. Overall it was a very interesting and transforming experience.

Ines

------------------------------------------------------

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x