phone +32 (0)476 91 80 70

Een eerste consult

Een eerste consult
Tijdens een grondig intakegesprek worden je klachten en ongemakken uitgebreid besproken. Je krijgt concreet advies ivm voeding, aanpassingen in levensstijl en suggesties voor ondersteunend gebruik van kruiden.

Het eerste consult duurt 1u15. Een analyse met VedaPulse is inbegrepen in de prijs van een eerste consult. Wordt deze analyse om een bepaalde reden niet uitgevoerd, dan bedraagt de reductie €10.

Opvolgende consulten …
In deze opvolgende consulten wordt je evolutie en het resultaat van de ondersteuning besproken. In samenspraak met de patiënt wordt de benadering aangepast. Afhankelijk van de problematiek moet je rekenen op een gemiddelde duur van 4 maanden. De opvolgende consulten duren 45min, het eerste vindt na een maand plaats.

Prijzen 

  • Eerste consult :  €95 (met VedaPulse) - €85 (zonder VedaPulse) - Energetische behandeling + 10€
  • Opvolgende consulten : €75 (met VedaPulse) - €65 (zonder VedaPulse) - Energetische behandeling + 10€

De prijs van kruiden en voedingssupplementen is niet inbegrepen in de prijs van de consultatie en hangt af van wat je nodig hebt. Je hebt uiteraard geen verplichting om de aanbevolen middelen ook te nemen.

Betaling met Bancontact is mogelijk (gratis).
Voor betalingen met VISA of Mastercard wordt een toeslag van 1,5% berekend.

Voor afspraken en inlichtingen
Tel : 0476 91 80 70
Email : info@ananda-ayurveda.be

Annulatievoorwaarden
Tot 48u voor de consultatie kan u de afspraak kostenloos annuleren of verplaatsen. Tot 24u voor de consultatie kan u de afspraak annuleren of verplaatsen, een kost van 20€ kan worden aangerekend.
Binnen de 24u voor de consultatie, of wanneer u niet komt opdagen zal de volledige prijs van de consultatie worden aangerekend.
Ongeopende kruiden kunnen worden teruggebracht. Indien u niet meer in behandeling bent wordt hiervoor een administratiekost van €10 aangerekend. U krijgt hiervoor een bon die u bij een volgende afspraak kan gebruiken of een terugbetaling (in het geval u niet meer in behandeling bent). Kruiden binnen 3 maanden voor vervaldatum worden geweigerd.

Belangrijke opmerkingen
De Ayurvedische levensstijl, voedingsadvies en kruiden zijn een manier om complementair te werken aan je gezondheid.

Het is niet de bevoegdheid van de Ayurvedisch consulent om zich uit te spreken over de geneeskundige behandeling en medicijnen die je zijn voorgeschreven door een arts. In geen enkel geval mag je de voorgeschreven behandeling onderbreken. Dit is en blijft de verantwoordelijkheid van de behandelende arts.

De Ayurvedisch consulent stelt geen diagnoses

Bij een Ayurvedische begeleiding is opvolging noodzakelijk. Wij zijn niet verantwoordelijk indien u zelf beslist om kruiden langer door te nemen dan geadviseerd. Normaal is de opvolging maandelijks, tenzij met jou een andere afspraak werd gemaakt.

De metingen die gebeuren (VedaPulse en manuele polsdiagnose) zijn energetisch van aard, en GEEN diagnose in de medische betekenis.

Consultaties uitsluitend op afspraak !

  • Oud-Heverlee
  • Huisbezoeken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x